Tuesday, December 21, 2021

Bli forelsket dating online folk gode møtes

Bli forelsket dating online folk gode møtes



Finn din Plus One. Enkelt liv. Online: Personlig nettsideInstagramTwitter. Dette traff meg spesielt fordi jeg har hatt flere opplevelser som deres, der jeg ville møte noen på nettet, korrespondere med henne og vokse nærmere over en viss tid, og ikke møte henne før vi hadde utviklet en følelsesmessig eller forelske dating online folk gode møtes forbindelse. Du vil være sammen med noen som gjør de små, ubetydelige delene av livet morsomme og underholdende - noen hvis perspektiv og humor på livet morer deg.





Kan du bli forelsket over tekst eller telefonsamtale?



Borte er tidene da det å fremme en romantisk forbindelse med noen på nettet ble ansett som tabu. Dating forelske dating online folk gode møtes har normalisert bruken av internett for å finne kjærligheten, men alle som har sett Catfish – dokumentaren som har blitt virkelighet – vet at det å åpne seg opp for kjærlighet på nettet også kan medføre noen alvorlige risikoer.


Så kan du bli forelsket på nettet før du møter noen ansikt til ansikt? Og i så fall, er det trygt å åpne seg for dem uten noen gang å ha vært i samme rom sammen? Ifølge Diana Dorellforelske dating online folk gode møtes, intuitiv dating-coach og forfatter av The Dating Mirror: Trust Again, Love Again Uten kontakt i det virkelige livet risikerer du å utvikle sterke følelser for ideen om noen, ikke personen selv.


Når det er sagt, forklarte Dorell at det er mulig å oppleve å bli forelsket, spesielt hvis du har kommunisert via videochat. Men det er viktig å huske på at hvis alle samtalene dine har vært gjennom meldinger, kan dette være et stort rødt flagg som personen du blir investert i kan ha noe å skjule.


Dessverre kan det være vanskelig å finne kjærlighet, noe som gjør det fristende å forfølge forbindelser som kanskje ikke er så gode som du tror de er. Atferdsforsker og relasjonscoach Clarissa Silva mener at frustrasjonen med datingapper kan være en del av problemet. Selv om det er lett å fokusere på det positive og ignorere de røde flaggene, fortsett med forsiktighet hvis du kommer nær noen du aldri har møtt - spesielt hvis du ikke en gang har sett dem via videochat.


Hvis de er oppriktige, er de sannsynligvis like ivrige som deg etter å sette en dato for å møtes personlig, eller til Skype hvis du er langdistanse eller sitter fast hjemme. Det er ingenting galt i å møte noen og utvikle en tilknytning til dem på nettet, men pass på at du ikke rasjonaliserer en irrasjonell situasjon. Så det blir et helt greit forhold. Og hvor skummelt det enn kan være å tenke på at denne personen kan være steinbit for deg, ikke la frykten din komme i veien for å følge magen din.


Alle som har gode intensjoner vil være mer enn villige til å komme ut bak skjermen deres for å styrke forholdet ditt ansikt til ansikt. Diana Dorellintuitiv datingcoach og forfatter av The Dating Mirror: Trust Again, Love Again. Clarissa Bli forelsket dating online folk gode møtesatferdsforsker og relasjonscoach. Av Tayi Sanusi. Søk Lukk. Reise Astrologi Helse Sosiale medier Living Se alle.


Politikk Tech Mat Trending Se alle, forelske dating online folk gode møtes. Mote Skjønnhet Celeb Style Se alle. Singellivsforhold Sex Kjendispar Se alle. TV-filmer Kjendismusikk Se alle. Om oss Arkiv Annonser Vilkår Personvern DMCA Newsletter Masthead.





dating råd for tenåringer



Av Tayi Sanusi. Søk Lukk. Reise Astrologi Helse Sosiale medier Living Se alle. Politikk Tech Mat Trending Se alle. Mote Skjønnhet Celeb Style Se alle. Singellivsforhold Sex Kjendispar Se alle.


TV-filmer Kjendismusikk Se alle. Om oss Arkiv Annonser Vilkår Personvern DMCA Newsletter Masthead. Og kan du virkelig si at du er forelsket i en person hvis hånd du aldri har holdt eller hvis pust du aldri har pustet inn? Forelskelse betyr også å tilbringe en betydelig mengde tid med noen, ikke å forhåndsplanlegge Facetime-møter der du kan se best ut og komme i den perfekte mentale tilstanden til å snakke. Å være forelsket betyr å oppleve sårbarheten ved at han eller hun ser deg på det verste, både fysisk - det vil si de gangene du har sengehodet eller når du er en forferdelig forkjølelse, og mentalt, hvis du nettopp har mistet jobben eller hørt et familiemedlem var syk.


Til tross for at nettchatter eller Facetiming kan inkludere meningsfulle samtaler, kan begge sette deg i situasjoner der du er godt forberedt. Ekte kjærlighet eksisterer når du er det motsatte av forberedt, når du er rotete, når du har et anfall, eller når du gråter ukontrollert.


Tenk på det. Når noen sender deg en tekstmelding, har du så lenge du trenger eller ønsker å svare. Derfor er det ingen autentisitet eller spontanitet i samtalen.


I Facetiming kan du sette opp belysningen og bakgrunnen, og få deg selv til å se så attraktiv ut som du vil. Hvis han har en vikende hårfeste, kan han bruke en baseballcaps. Hvis hun har et arr, kan hun lett skjule det.


Kan ikke gjøre det personlig. Hender, tær hvis hun har på seg sandaler, ben, armer, hår, smil, tenner, og viktigst av alt for meg øyne. Det er en million små ting som får oss til å bli forelsket, og de fleste av dem er ikke tilstede under en nettsituasjon. Til slutt, det er ingenting galt med nettdating, faktisk er det en fin måte å starte et forhold på. Men på ingen måte er det mulig å bli forelsket før du tilbringer litt ekte tid i den andres armer.


Jeg vil si en annen ting. Du kan se tilbake og innse at du var forelsket før du møttes personlig, men ærlig talt, du vil aldri egentlig vite om det var tilfelle. Dating er skummelt, og mange føler seg mer komfortable med å gjemme seg bak bekvemmelighetene til moderne teknologi. Disse teknologiene tar bort det de fleste av oss frykter mest innen dating: sårbarhet. Det er så synd fordi alle som noen gang virkelig har vært forelsket vil fortelle deg at hvis du har mot til å være sårbar og vise den andre personen hvem du virkelig er, og personen aksepterer og elsker deg med alle feilene dine, egentlig ingen bedre følelse i verden.


Selv om vi kanskje ikke er klar over det bevisst, kompenserer vi ubevisst for elementene som mangler. Fra FaceTime til Skype til Zoom, det er mange måter å få tid ansikt til ansikt med noen uten egentlig å møte en person.


I følge Joshua Klapow, Ph. Og ifølge Klapow spiller både berøring og lukt en stor rolle i prosessen med å bli forelsket i noen. Ja, det kan være mulig å elske noen du aldri har møtt fysisk, men sjansen er stor for at du ikke vet sikkert før du har tilbrakt litt tid sammen uten skjermer. Så lenge du følger ekspertenes råd og forblir realistisk med hensyn til begrensningene i denne typen forhold, unngår du å nøye deg med mindre du virkelig ønsker og fortjener. Diana Dorell , intuitiv datingcoach og forfatter av The Dating Mirror: Trust Again, Love Again.


Clarissa Silva , atferdsforsker, relasjonscoach og skaper av Your Happiness Hypothesis Method. Damona Hoffman, online dating coach og forholdsekspert. Joshua Klapow, Ph.

No comments:

Post a Comment