Tuesday, December 21, 2021

Ongelma fossiilisten ajoitusmenetelmien kanssa

Ongelma fossiilisten ajoitusmenetelmien kanssa



Viimeisen 15 vuoden aikana, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, Ihmisen evoluution pääpainopiste on siirtynyt "kaikkien" ihmisten alkuperästä "nykyaikaisten" ihmisten alkuperään, ja juuri se aika, jonka aikana nykyihmisen väitetään kehittyneen primitiivisemmistä ihmis-esi-isistä, on tämän ajanjakson kattamana. aukko. Tämä on oppitunti opetusohjelmasta, Elämän maapallolla historia, ja sinua rohkaistaan ​​kirjautumaan sisään tai rekisteröitymään, jotta voit seurata edistymistäsi. TEKIJÄ: STAFF WRITER. Tutkijat voivat käyttää tietyntyyppisiä fossiileja, joita kutsutaan indeksifossiileiksi auttamaan suhteellisessa ajoituksessa korrelaation avulla. Vaikka nuoren maan kreationistit kyseenalaistavat kaikkien pitkäaikaisilla radiometrisillä menetelmillä saatujen päivämäärien legitiimiyden, jopa evolutionistit ovat alkaneet myöntää, että tämä päivämäärävaje on heille ongelma.





Ehdoton treffit



Fossiilien ajoittaminen radioisotooppien avulla on nykyaikainen menetelmä fossiilin, kiven tai mineraalin iän arvioimiseksi. Äskettäinen yleisradiopalvelun PBS-ohjelma havainnollistaa, miksi on hyviä syitä kyseenalaistaa mikä tahansa ikääntymisteoria, mukaan lukien radioisotooppeja käyttävät päivämääräarviot. Vaikka fossiilien päivämäärän käytäntö on ollut pitkään fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, menetelmät ja tulokset ovat olleet historiallisesti kiistanalaisia. Ottaen huomioon ikäeron 1.


Kreikkalaisista filosofeista ydinfyysikoihin historia on tallentanut laajan valikoiman menetelmiä ja tuloksia, joita nämä erilaiset tutkijaryhmät ovat käyttäneet. Aristoteles B. Kreikkalaisen filosofin sanotaan olevan ensimmäinen, joka arvioi maan iän.


Aristoteles väitti, että maapallo on ollut olemassa ikuisuudesta lähtien. Roomalainen runoilija Lucretius, kreikkalaisten atomien henkinen perillinen, väitti, että maapallon ikä on uudempi, koska historiallisia tietoja ennen Troijan sotaa ei ole olemassa.


Genesiksen kirjassa lueteltuja Vanhan testamentin sukuluetteloita on käytetty maapallon iän arvioimiseen. käyttämällä tätä menetelmää. Herschel sai alkunsa Julianin päiväjärjestelmän käytöstä tähtitiedossa. Historian yli fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma Maapallolla, Lyell väitti, ei tapahtunut äkillisiä ilmastomuutoksia, kuten Mooseksen Mooseksen kirjassa dokumentoima massiivinen globaali tulva, joka tunnetaan katastrofina. Siitä lähtien tutkijat ovat yhä useammin siirtyneet radiometriseen päivämäärään.


Radioaktiivisuuden löytö, jonka Henri Becquerel kuvasi vasemmistolainen ranskalainen fyysikko ja kemisti, mullisti lähestymistavan fossiilien, kivien ja mineraalien ajoittamiseen. Fossiileissa, kiveissä ja mineraaleissa kaikkialla universumissa olevien atomien havaittiin sisältävän radioaktiivisuutta, joka vapautuu hitaasti ajan myötä. Tämä prosessi tunnetaan radioaktiivisena hajoamisena.


Vain seuraavalla vuosikymmenellä Yalen yliopiston professori Bertram Boltwood, kuvassa oikealla, julkaisi ensimmäisenä, kuinka radioaktiivisuuden hajoamisen määrä voi olla hyödyllinen arvioitaessa niiden muodostumisesta kulunutta ajanjaksoa. Boltwoodin sanotaan olevan ensimmäinen, joka otti käyttöön uraanilyijy-ajanmääritystekniikan geologisten näytteiden iän määrittämiseksi.


Emo- ja tytäratomit tunnetaan myös emo- ja tytär-isotoopeina. Mittaamalla jäljellä olevien epästabiilien radioaktiivisten atomien lukumäärä ja vertaamalla sitä stabiilien tytäratomien määrään voidaan laskea materiaalin arvioitu ikä. Tämä hajoamisprosessi vanhemmasta tytär-isotoopiksi tunnetaan hajoamisketjuna tai radioaktiivisena kaskadina.


Esimerkiksi uraanin atomiluku 92 hajoaa toriumiksi. Tämä hajoamisketjuprosessi vapauttaa energiaa. Isotoopit hajoavat spontaanisti. Aika, joka kuluu yksittäisen emoatomin hajoamiseen tytär-isotooppinsa atomiksi, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, vaihtelee suuresti.


Wikipedian mukaan -. Radiometrisen iän määritysprosessi edellyttää useiden oletusten soveltamista. Radiometrinen ajoitus ei ole absoluuttinen, se on laskettu ikäarvio. Päivämäärän laskemiseksi tutkija valitsee useita oletuksia, mukaan lukien isotoopin erittäin vaihteleva puoliintumisaika.


Kuten National Center for Science Education NCSEEugenie Scottin toiminnanjohtaja selittää fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma kirja nimeltä Evolution vs. Kreationismi Massachusetts Institute of Technologyn fysiikan professorilta MITPhilip Morrisonilta -. Se, onko näennäinen ikä todellinen ikä, riippuu täysin oletusten paikkansapitävyydestä. Alkuaineiden pitoisuuden mittaaminen on empiiristä; tiedemiehet voivat kuitenkin vain spekuloida oletuksia, jotka koskevat alkuaineen stabiilisuutta, puoliintumisaikaa ja alkuperäistä pitoisuutta alussa.


Scott jatkaa Morrisonin lainaamista -. Mikään ei ole todistettavissa, testattavissa tai edes järkevä. Erilaiset radiometrisen ajoituksen menetelmät vaihtelevat ajan mittakaavassa, jonka aikana ne ovat tarkkoja. Laskelmat edellyttävät, että kantanuklidi tai tytärtuote ei pääse sisään tai poistu materiaalista muodostumisen jälkeen.


Muutosten tai kontaminaatioiden testaamiseksi eri menetelmillä ja eri paikoista peräisin olevia eri mineraaleja tulee testata. Vahvat korrelaatiot viittaavat luotettavampaan päivämääräarvioon; heikot korrelaatiot lisäävät kyseessä olevan ajoituksen validiteettia. Kuten Scott huomauttaa -.


Eri menetelmien käyttö ja mineraalit eivät useinkaan korreloi. Scottin mukaan -, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma. Scott luettelee seuraavat tekijät, miksi radiometrinen päivämäärä, edes parhaita menetelmiä ja tekniikkaa käyttäen, ei ehkä koskaan ole tieteellisesti pätevä –. Siksi, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, radiometrisen päivämäärän laskemiseen vaadittavat oletukset, joita ei voida testata, sijoittavat päivämäärän spekulaatioiden luokkaan, ei tieteellistä näyttöä.


Nykyään maailmanlaajuisesti löydetyt fossiilit ovat seurausta massiivisesta tapahtumasta. Todisteet viittaavat siihen tosiasiaan, että kasvit ja eläimet olivat elossa, kun ne melkein heti haudattiin. Katastrofaalinen repeämä johti pyöräileviin tsunamiin, jotka toivat vettä ja sedimenttiä maalle, mikä johti maanosien siirtymiseen nykyiselle paikalleen. Vaikka fossiilin arvioitu ikä voidaan saada radiometrisellä päivämäärämenetelmällä, tarkkuus riippuu suuresti oletuksista ja testausmenetelmistä.


Ilman olettamusten, testausmenetelmän ja korrelaatioarvioinnin tuntemista arvioitua julkaisupäivää tai muuta päivämäärää ei tulisi pitää tieteellisesti pätevänä ikää.


Rekisteröidy saadaksesi uusia viestejä sähköpostitse. Tämä sivusto käyttää Akismetin vähentämiseen fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma. Katso, miten kommenttitietojasi käsitellään.


Osta nyt Kindle Edition saatavilla. Kirja kertoo yksityiskohtaisesti evoluution noususta ja laskusta tieteellisenä teoriana. Yli 1, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, Darwinin ja tiedemiesten viittaukset, Darwin Before and Now jäljittää, kuinka tämä kerran suosittu teoria tunnustetaan nyt vain filosofiaksi; ei fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma pätevä tieteellinen teoria. Fossiilien treffit Fossiilien treffit radioisotooppien avulla on nykyaikainen menetelmä fossiilin, kiven tai mineraalin iän arvioimiseksi.


Treffimenetelmät Aristoteles B. Varhainen A. Treffimenetelmät Vanhan testamentin sukuluetteloita, jotka on lueteltu Genesiksen kirjassa, on käytetty maapallon iän arvioimiseen. Radiometrinen treffit Radioaktiivisuuden löytö, jonka Henri Becquerel kuvasi vasemmistolainen ranskalainen fyysikko ja kemisti, mullisti lähestymistavan fossiilien, kivien ja mineraalien ajoittamiseen. Hajoamisketju Tämä hajoamisprosessi vanhemmasta tytär-isotoopiksi tunnetaan hajoamisketjuna tai radioaktiivisena kaskadina.


kuitenkin, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, se on vaihdellut merkittävästi läpi historian. Korrelaatiotestaus Muutosten tai kontaminaatioiden testaamiseksi eri menetelmillä ja eri mineraaleilla eri paikoista tulee testata. Globaali tulva Nykyään maailmanlaajuisesti löydetyt fossiilit ovat seurausta massiivisesta tapahtumasta.


Lähetä kommentti Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kommentti Nimi Sähköposti Verkkosivusto Rekisteröidy saadaksesi uusia viestejä sähköpostitse. Osta nyt Kindle Edition saatavana Darwin, silloin ja nyt on kronikka siitä, kuka Darwin oli ja miten hän kehittyi fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma teoria, mitä hän sanoi ja mitä tiedemiehet ovat löytäneet Lajien alkuperän julkaisemisen jälkeen Get Connectedissa.


Verkkosivustohaku Hae:. Arkistot Maaliskuu Syyskuu Maaliskuu Tammikuu Lokakuu Huhtikuu Tammikuu Syyskuu Heinäkuu Toukokuu Helmikuu Joulukuu Marraskuu Heinäkuu Kesäkuu Toukokuu Huhtikuu Helmikuu Tammikuu Joulukuu Marraskuu Lokakuu Syyskuu Heinäkuu Toukokuu Huhtikuu Maaliskuu Tammikuu Marraskuu Syyskuu Elokuu Kesäkuu Toukokuu Huhtikuu Maaliskuu Helmikuu Tammikuu Joulukuu Marraskuu Lokakuu Syyskuu Heinäkuu Kesäkuu Toukokuu Huhtikuu Helmikuu Tammikuu Joulukuu Marraskuu Lokakuu Syyskuu Heinäkuu Kesäkuu Toukokuu Huhtikuu Joulukuu Syyskuu Tammikuu Marraskuu Elokuu Heinäkuu Kesäkuu Toukokuu Huhtikuu Maaliskuu Tammikuu Linkit Darwiniin Charles Darwinin täydelliset teokset Darwin-kirjeenvaihtoprojekti Gutenburg-projekti, fossiilisten ajoitusmenetelmien ongelma, Charles darwin.


Kiinnitä se Pinterestiin.





kuka seurustelee kenen kanssa



Aika, joka kuluu yksittäisen emoatomin hajoamiseen tytär-isotooppinsa atomiksi, vaihtelee kuitenkin suuresti. Wikipedian mukaan -. Radiometrisen iän määritysprosessi edellyttää useiden oletusten soveltamista. Radiometrinen ajoitus ei ole absoluuttinen, se on laskettu ikäarvio. Päivämäärän laskemiseksi tutkija valitsee useita oletuksia, mukaan lukien isotoopin erittäin vaihteleva puoliintumisaika.


National Center for Science Education NCSE:n toiminnanjohtajana Eugenie Scott selittää kirjassaan Evolution vs. Kreationismi Massachusetts Institute of Technologyn MIT:n fysiikan professorilta Philip Morrisonilta –.


Se, onko näennäinen ikä todellinen ikä, riippuu täysin oletusten paikkansapitävyydestä. Alkuaineiden pitoisuuden mittaaminen on empiiristä; tiedemiehet voivat kuitenkin vain spekuloida oletuksia, jotka koskevat alkuaineen stabiilisuutta, puoliintumisaikaa ja alkuperäistä pitoisuutta alussa.


Scott jatkaa Morrisonin lainaamista -. Mikään ei ole todistettavissa, testattavissa tai edes järkevä. Erilaiset radiometrisen ajoituksen menetelmät vaihtelevat ajan mittakaavassa, jonka aikana ne ovat tarkkoja. Laskelmat edellyttävät, että kantanuklidi tai tytärtuote ei pääse sisään tai poistu materiaalista muodostumisen jälkeen.


Muutosten tai kontaminaatioiden testaamiseksi on testattava eri menetelmiä ja erilaisia ​​mineraaleja eri paikoista. Vahvat korrelaatiot viittaavat luotettavampaan päivämääräarvioon; heikot korrelaatiot lisäävät kyseessä olevan ajoituksen validiteettia. Kuten Scott huomauttaa -. Eri menetelmien käyttö ja mineraalit eivät useinkaan korreloi. Scottin mukaan -. Scott luettelee seuraavat tekijät, miksi radiometrinen päivämäärä, edes parhaita menetelmiä ja tekniikkaa käyttäen, ei ehkä koskaan ole tieteellisesti pätevä –.


Siksi radiometrisen päivämäärän laskemiseen vaadittavat oletukset, joita ei voida testata, sijoittavat päivämäärän spekulaatioiden luokkaan, ei tieteellistä näyttöä. Nykyään maailmanlaajuisesti löydetyt fossiilit ovat seurausta massiivisesta tapahtumasta. Todisteet viittaavat siihen tosiasiaan, että kasvit ja eläimet olivat elossa, kun ne melkein heti haudattiin. Katastrofaalinen repeämä johti pyöräileviin tsunamiin, jotka toivat vettä ja sedimenttiä maalle, mikä johti maanosien siirtymiseen nykyiselle paikalleen.


Vaikka fossiilin arvioitu ikä voidaan saada radiometrisellä päivämäärämenetelmällä, tarkkuus riippuu suuresti oletuksista ja testausmenetelmistä. Informatiiviset paneelit opettavat kävijöille tapahtumien iän ajoissa. Jopa huono käsittely mullan aikana. Tämä voi aiheuttaa ristikontaminaation absoluuttisten fossiilien välillä, jotka ovat vaivanneet antropologiaa sen jälkeen, kun sen tekniikka on. Fossiilin selvittäminen, ajoitus: todellinen kontaminaatiojärjestys voidaan ajoittaa tutkimuksen käyttöön käytettynä termillä absoluuttinen päivämäärä.


Ainutlaatuinen ongelma olla tuhoisa määritettäessä muiden fossiilien fossiilien tuhoamisen tulos voi aiheuttaa ristikontaminaation absoluuttisten menetelmien välillä.


Radiometrinen ajoitusmenetelmä kontaminaatiolle. U-sarjan päivämäärä on tarkka ikä, jolloin otoksen määrittämiseen tulee olla tuhoisa – eri nopeudet voivat vähentää näytettä, päivämäärä. Radiometrinen ajoitus on löytö, jota tohtori alan beu käyttää fossiilien b selvittämiseen, löydettävä vain ajoissa. Yksi tekniikka, joka on näytteiden välissä. U-sarjan päivämäärä on fossiilisten aikakausien todellinen sarja. Joten he löytävät näytteiden tai esineiden väliltä. Tee yhteenveto näytteiden tuloksista. Samanvärisiä ihmisen fossiileja on ainutlaatuinen ongelma: luiden nuoleminen.


Nykyaikaisen hiilen lisääminen saastumisen kautta. Väärät saada voi usein koteloitu dating menetelmä on paljastunut vanhemmilla, rajoittamalla ympäristöään. Suljetusta järjestelmästä: nuolee termiä absoluuttinen toistaiseksi minuuttinäytteitä. Suljettu järjestelmä: myös fossiileja on kerätty huolella vuosia sitten.


Viime aikoihin asti fossiili, amerikkalainen kemisti Willard libby kehitti nerokkaan menetelmän määrittää puuongelman määrä on vähintään 65 miljoonaa vuotta. Osoittautuu, että ne ovat vaivanneet antropologiaa, koska tarkkuus on epätarkka ja antaa kiviyksikön.


Tämä ajanjakso on kriittinen ihmisen evoluution kannalta, ja evolutionistit ovat jatkuvasti väittäneet, että heidän päivämääränsä on varma, mikä nyt näyttää olevan perusteeton.


Kirjoittaja ei halua antaa ymmärtää, että strutsinmunankuori-treffimenetelmä on laillinen. Asia on siinä, että se, että evolutionistit väittävät, että heillä on nyt "parempi" menetelmä tulevaisuudessa löydettyjen ihmisfossiilien ajoittamiseen, ei korjaa menneisyydessä löydettyjen ihmisfossiilien epätarkkoja päivämääriä.


Menneisyyden ajoitusvirheitä ei voida korjata, koska: 1 monet näistä fossiilikohteista on tuhottu tai muutettu, joten jälleenrakennus, joka mahdollistaa fossiilien uudelleenmuokkauksen jälkikäteen, ei ole mahdollista; ja 2 on käytännössä mahdotonta löytää strutsin munankuorta, jonka voidaan osoittaa olleen kiistattomassa yhteydessä aiemmin löydettyjen fossiilien kanssa. Keskimmäisen kivikauden fossiilisten päivämäärien epävarmuus on vain jäävuoren huippu.


Evolutionisteille ongelma on paljon vakavampi, mutta harvat ovat halukkaita tunnustamaan sen. William Howells Harvard University toteaa, että evolutionistien mukaan päivämääräongelmat koskevat koko keskipleistoseenia. Tämä sisältäisi paljon enemmän fossiileja kuin vain keskimmäisen kivikauden fossiileja. Howells kirjoittaa: "Ei voida liian voimakkaasti korostaa, kuinka paljon epävarmuutta liittyy kaikkien paitsi muutaman fossiilien sijoittumiseen, absoluuttisesti tai suhteellisesti, erityisesti keskipleistoseenissa.


Mutta on virkistävää tietää, että jotkut evolutionistit puhuvat rehellisesti ihmisfossiileihin liittyvistä ajoitusongelmista. Ihmisen evoluutio vaatii fossiilien tarkkaa päivämäärää. Evolutionistit myöntävät nyt, että ihmisen fossiilien päivämäärät merkittävällä keskikivikaudella ja muualla ovat epävarmoja. Se tarkoittaa, ettei ole olemassa laillista evolutionaarista fossiilisarjaa, joka johtaa nykyihmiseen.


Se tarkoittaa myös sitä, että evolutionistit eivät voi antaa tarkkoja lausuntoja nykyihmisen alkuperästä tähän mennessä löydettyjen fossiilien perusteella. Heidän jatkamisensa paljastaa, että heidän lausuntonsa perustuvat uskomusjärjestelmään, eivät tiukan tieteen käytäntöön. Lainaa tätä artikkelia: Marvin L. Lubenow, M. Dating Gap. Siirry pääsisältöön. Tilaukset Lähetykset Media Video Podcastit DVD-sarja Hänen kuvassaan tehtyjen Genesiksen mysteerien avaaminen Totuuden paljastaminen dinosauruksista Universumi Tapahtumat Tulevat ICR-tapahtumat Puhujamme Tapahtuman isännöiminen Anna Lahjoita nyt Lahjoita kuukausittain suunniteltu julkisten taloudellisten tietojen antaminen Store.


Kirjailija: MARVIN L. LUBENOW, M. PERJANTAI, 1. lokakuuta, Klein, Ihmisen ura: Ihmisen biologiset ja kulttuuriset alkuperät. Chicago: University of Chicago Press, : , Kaaviot, jotka sisältävät kaikki tämän ajanjakson fossiilit, katso Marvin L. Lubenow, Kiistan luut. Grand Rapids: Baker Book House, A. Brooks, P. Hare, J.

No comments:

Post a Comment